Budget TravelBudget Travel

 

Budget Travel VideosBudget Travel Videos

Search:travel budget travel family budget travel guide budget travel advice budget travel agent budget travel guide budget travel online budget air travel

Kecat dhe Ujku

My New Video Site
My New Video Site My New Video Site
My New Video Site

Kecat dhe Ujku by Arben Dauti script: Arben Shehu

Channel: Film & Animation
Uploaded: November 30, 1999 at 12:00 am
Author: AlbanianAnimation

Length: 07:03
Rating: 4.0914636
Views: 1219968

Tags:  

Video Url:


Embed Code:

Video Comments

Jenny Potasznik (November 30, 1999 at 12:00 am)
per ne ateher keto filma ishin gjithe endrat feminore sa mire qe sote po i shikoje perseri faleminderit
Impostor82 (November 30, 1999 at 12:00 am)
@troppopkin kthetra misterioze! :)
ujkbanesash (November 30, 1999 at 12:00 am)
SHUUUUUUUUUM EBUKUUUUUUUKUR..........THIS IS GOOD .
toto1979ful (November 30, 1999 at 12:00 am)
hahaha nxirr kemben ta shofim se mami jon e ka kemben e bardh hahaha, "po me gjete do te puth, po sm gjete jam tek dollapi" :P
Aquila Aer (November 30, 1999 at 12:00 am)
sa ujk i kulturuem, s´provon me thy derën as dritaren, po troket... ("jam mami")
papparizipp (November 30, 1999 at 12:00 am)
hhhhahaha
publici8 (November 30, 1999 at 12:00 am)
Hahah! Vertet e bukur...Une jam rrit me keto filma...Jo per gjo po regjizori eshte im ate...:D
palpaloka (November 30, 1999 at 12:00 am)
kim
Linda A. (November 30, 1999 at 12:00 am)
Shume e motivuar...Dhe une gjithnje shikoj filma multi-plikative;jane shume shlodhese.,madje edhe per te rriturit nga mosha 30-60 vjec...:)
theodwrita1 (November 30, 1999 at 12:00 am)
sa e bukur

Budget Travel © 2007 - 2014 All Rights Reserved.